avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... LA MULTI ANI, ALIN POPESCU !
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

LA MULTI ANI, ALIN POPESCU !

LA MULTI ANI, ALIN !

Iti doresc din toata inima multa fericire si noroc ! :luck:
:)
Queen - Save Me
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:50, 6 August 2011
La multi ani, d-le A. Popescu!

P.S. Facebook-ul si faptul ca stimata doamna Gabriela (pe care o vad ca nici la ora aceasta nu are somn) "pazeste" avocatnet si-au dovedit utilitatea si am aflat de anivesarea dvs. La multi ani!

Ultima modificare: Vineri, 5 August 2011
Darie Tudor, utilizator
La multi ani, Alin Popescu, sanatate, noroc, impliniri multe si cu folos!
:luck: :coffee:
La multi ani!

How to Become a Singer - Singing Lessons - Beginner Hang-Ups
[ link extern ]
Va multumesc pentru urari si sa avem cu totii parte de cat mai multe lucruri bune.

=D>

@Ares_3: subtil, subtil :tooth:
LA MULTI ANI !!
SANATATE SI NUMAI LUCRURI BUNE SA VA DEA VIATA D_NULE ALIN
:vishenka:
Special pentru ziua aceasta..
[ link extern ]
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

La multi ani gabrielle! ContSters250994 ContSters250994 Maine e ziua ta ! Zi frumoasa ca tine! Ti am trimis ghiocei Ca sa ti murmure ei Cat de mult te iubesc! :love1: La multi ani Mami! Am vrut sa fiu ... (vezi toată discuția)
Urari de sfantul andrei :)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Va doresc multa sanatate, fericire, realizari alaturi de cei dragi si sa aveti parte numai de zile senine si insorite! Cele mai frumoase flori, cele mai ... (vezi toată discuția)
La multi ani, ares_3!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Un zambet sa-ti cada pe pleoape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape...un vis frumos ca al unei povesti... asa sa fie viata pe care o traiesti, Manuela! Fie ... (vezi toată discuția)