avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna in perioada preavizului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna in perioada preavizului

Buna ziua

As dori o informatie. In situatia in care imi dau demisia dintr-o firma cu preaviz de 30 de zile conform legislatiei in vigoare, noului cod al muncii, in perioada preavizului pot solicita concediul de odihna?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:48, 5 August 2011
Puteti solicita dar angajatorul cred ca va prefera sa va plateasca acele zile de concediu de odihna, fara sa va dea si zilele, iar zilele de preaviz vor curge normal. Se evita sa se tina neocupat un loc de munca in situatia in care nu are o persoana care sa va inlocuiasca pe timpul concediului.
CO nu suspenda CIM asa ca daca vi se aproba sa efectuati CO in timpul preavizului zilele de CO fac parte din perioada de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz concediu de odihna anemarybella anemarybella Buna sunt Ana Maria iar ieri mi-am scris demisia , mia dat 30 zile de preaviz iar azi am citit undeva ca daca nu mi-am luat concediul de odihna aferent ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Concediu in preaviz Medu Medu Buna seara! Se poate lua concediu de odihna in preaviz? (vezi toată discuția)