buna seara am o intrebare: este lege sa faci asigurare obligatorie a casei.eu in curte am 2 case ale mele proprietate-deci 2 case in aceeasi curte.la prima am facut asigurare obligatorie si care are numar postal,iar la a doua nu pot pt ca nu am numar postal ,cei de la asigurare nu pot opera in calculator din cauza programului ca sa-mi faca asigurare pt ca ar aparea ca am 2 asigurari la aceeasi casa. cum rezolv situatia?
Incercati si solicitati de la Primaria in raza teritoriala a careia se afla imobilele, certificatul de nomenclatura stradala iar cu acesta adresati-va societatii de asigurari pentru incheierea politelor.
Daca solicitati, puteti primi o a doua adresa postala gen nr.x bis, si rezolvati problema.Daca ambele cladiri sunt locuinte, asa va puteti achita de obligatia asigurarii.
In urma cred cu un an primariile au primit dispozitii de la MAI ca toate locuintele din orice localitate sa primeasca un nr de identificare deci era obligatia primariilor. Dar si fara nr se poate face polita obligatorie, principalul este ca fiecare cladire cu destinatia locuinta din evidenta primariilor sa fie asigurate. Daca nu reusiti sa faceti nimic cu primaria dati-i dv nr de la cealalta locuinta dar adaugati cu bis.
Nomenclator stardal
IM2S4U
Daca o strada este scoasa de pe nomenclatorul stradal al orasului ce e de facut?
Casa este pe o strada care nu mai apare in nomenclatorul stradal.
Am acte ... (vezi toată discuția)