tagdrake a scris:
Unde se poate gasi ceva legislatie cu privire la regimul parcarilor de cartier (cu plata sau fara) pentru Bucuresti, sectorul 6?
Regimul parcarilor intrun cartier este obiectul deciziilor consiliului local al primariilor. Aceasta in caz ca primaria se implica si nu ia pozitia " e problema grea nu avem cum sa o rezolvam fara sa ne sara lumea in cap si o lasam asa ca nu ne doare capul".
Intreb, pentru ca in timpul zilei multe parcari (probabil platite) sunt blocate cu lanturi atarnate de copaci si/sau diferite tipuri de suporturi, iar seara se intorc masinile...
Locatarul sa fie sigur ca nu cauta pe alte strazi parcare cand se intoarce de la lucru, blocheaza locul ( nu stiu cat de legal sau ilegal ) ca sa fie sigur. Dute si cauta un proprietar de masina care a parcat pe locul "tau" si are de gand sa plece la 3 dimineata cand se "gata " cheful.
Stiu ca este cunoscuta problematica dar eram curios daca este legal sa blochezi toata ziua parcarea si daca exista o situatie publica privitoare la locurile de parcare.
Ar trebui sa existe pe undeva dar nu cred ca si accesul este permisiv.