avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice reluare cerere de oferte
Discuție deschisă în Achiziţii publice

reluare cerere de oferte

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri, cat mai urgent posibil.

1. Daca dupa o anulare de procedura de cerere de oferte, datorita faptului ca s-a prezentat un singur ofertant, s-a suplimentat cantitatea de produse majorandu-se astfel si valoarea estimativa, mai poate fi vorba de reluarea aceleiasi proceduri?

2. In cazul in care la o procedura de cerere de oferte s-au depus 2 oferte, dar una este declarata neconforma conf. art. 36, alin. 2, lit b) din HG 925/2006, poate fi declarata castigatoare a doua oferta.

Va multumesc si va doresc o zi buna
Cel mai recent răspuns: adibeea , utilizator 11:04, 26 Septembrie 2011
Buna ziua,

1. Sper sa fi inteles intrebarea. Dar eu stiu ca daca se anuleaza o cerere de oferte din diverse motive poate fi reluata cu modificarile si completarile necesare.

2. Poate fi declarata castigatoare a doua oferta daca este indeplineste toate cerintele sin fisa de date a achizitiei, caietul de sarcini, listelele de cantitati, preturi credibile.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Oferta inacceptabila poparaluca poparaluca Buna ziua, Am o situatie cu care nu m-am mai intalnit pana acum. In cadrul unei licitatii prin cerere de oferte un operator economic a depus oferta care se ... (vezi toată discuția)
Oferta alternativa ibitza78 ibitza78 Avem in desfasurare o procedura de acord cadru. Au fost depuse ofertele, iar in evaluare am constatat ca un ofertant, pentru 2 loturi, a ofertat astfel: - lot ... (vezi toată discuția)