avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii RE VI SAL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

RE VI SAL

Conf. Ord.1918/25.07.2011 s-au aprobat noi proceduri de completare si transmitere revisal.
Cei care aveau deja nume utilizator si parola pt. transmitere on-line inainte de august 2011 trebuie sa obtina din o parola ?B-)

La o firma mica de ex. cel care transmite revisal poate sa faca si alte lucrari sau face cursul si se ocupa doar cu RU.

Multumesc de raspuns!

Alte discuții în legătură

Revisal in noua forma mihialescu mioara mihialescu mioara Daca sunt o societate care transmite modificarile on-line cu parola de la data intrarii in vigoare a revisalului (2007), mai este necesara o solicitare la ITM ... (vezi toată discuția)
Re visal ana_abo ana_abo Salutari tuturor! Pentru noua versiune revisal conf. hg.500/2011 trebuie sa obtinem alta parola de la itm? de ex. eu si inainte de aceasta varianta aparuta in ... (vezi toată discuția)
Cum se trece si depune in revisal un angajat nou? flary23 flary23 Sunt PFA si doresc sa angajez o pesoana pe data de 11 octombrie, mentionez ca nu am alti angajati- si nici nu stiu procedura, cu ce data fac contractul de ... (vezi toată discuția)