avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... permis de conducere retinut in germania pentru alcohol
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

permis de conducere retinut in germania pentru alcohol

buna ziua cie ma poate ajuta si pe mine mia luat permisu de conducere din cauza alcolului in germania pe 9 luni si acuma nu mil mai gaseste ce trebuie sa fac are ceva daca imi fac altu in romania
Cel mai recent răspuns: chrystyray , utilizator 14:08, 5 Ianuarie 2012
daca aveti domiciliul in Ro verificati ca nu cumva acesta sa fi fost trimis la Politia Rutiera unde sunteti in evidenta. Cf Conventiilor internationale, permisele cetatenilor straini se returneaza autoritatilor emitente cu exceptia cazului cind soferul notifica politiei care a aplicat sanctiunea sa retina permisul in tara respectiva.
Buna Ziua,

Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice pe 20 noiembrie. Pana astazi nu am primit decat o hartie cum ca as fi avut 1,25g/mie in sange. Am o avocata nemtoaica, care mi-a zis ca pot conduce in orice tara mai putin Germania, iar la un control sa le zic ca mi-am uitat permisul.!?!?!!?
Bun, eu in februarie vreau sa vin de tot acasa in Romania. Pot sa imi cer permisul inapoi pentru ca plec acasa?
Daca vin acasa si-l dau pierdut pot sa-mi fac altul?
Daca nu platesc aici amenda imi vine in RO de plata?

Avocatii si contabilii din tara asta nu stiu meserie sau o fac intr-un mod foarte ciudat.
Va multumesc.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Interzicere drept de conducere in germania Valentinstancu15 Valentinstancu15 Am lucrat o perioada ca sofer profesionist in Germania. Intradevar nu am nici o scuza din cauza vitezei am reusit sa acumulez 8 puncte de penalizare. ... (vezi toată discuția)