avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

barou 2011

buna ziua,care este perioada de inscriere pentru sustinerea ex de primire in prof de av ca av stagiar,ca pe site nu gasesc decat datele ex propriu zise,ele din octombrie.multumesc
Cel mai recent răspuns: andra-celia , utilizator 17:05, 9 August 2011
Examen de primire
Uniunea Naţională a Barourilor din România anunţă organizarea examenului de primire în profesie ca avocat stagiar şi pentru persoanele care au susţinut examenul de definitivat în alte profesii juridice (exclusiv pentru dobândirea calităţii de avocat stagiar) în perioada 07 octombrie 2011 - 19 octombrie 2011.
Cererile de înscriere a candidaţilor la examen, însoţite de actele prevăzute în Regulamentul de examen (aprobat prin Hotărârea nr. 04/2011 din 08 iulie 2011 a Consiliului U.N.B.R.) pot fi depuse la secretariatul baroului la care candidatul urmează să-şi desfăşoare activitatea în cazul în care va fi declarat admis, începând cu data anunţată de fiecare barou dar nu mai târziu de 09 septembrie 2011.
Regulamentul de examen, tematica şi bibliografia sunt cele aprobate prin Hotărârea nr. 04/2011 din 08 iulie 2011 a Consiliului U.N.B.R. şi sunt publicate pe pagina de web a U.N.B.R. (www.unbr.ro).
Taxa de înscriere la examen este de 800 lei şi se va achita în contul Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor - INPPA din Bucureşti nr. RO56RNCB0082044172480001 deschis la B.C.R. - Sucursala Unirea - Bucureşti cu menţiunea „Taxă examen primire în profesie ca avocat stagiar, sesiunea octombrie 2011”, respectiv „Taxă examen primire în profesie ca avocat definitiv, sesiunea octombrie 2011”.

[ link extern ]
multumesc,asta am si eu, ideea era ca pana pe 9 septembrie se pot depune dosarele,pt ca nu scrie concret de pe data de ...pana pe data de ...
Ultima modificare: Marți, 9 August 2011
andra-celia, utilizator
Scrie destul de clar. Data de incepere a depunerii dosarelor este anuntata de fiecare barou ( intrati acum unde doriti Dvs. sa va depuneti dosarul), iar 9 septembrie este data limita de depunere a acestora. Cel putin eu asa inteleg. Deoarece in 7 octombrie incep examenele.
Ultima modificare: Marți, 9 August 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
andra-celia a scris:

buna ziua,care este perioada de inscriere pentru sustinerea ex de primire in prof de av ca av stagiar,ca pe site nu gasesc decat datele ex propriu zise,ele din octombrie.multumesc

Buna ziua!
Intrati pe site-ul baroului la care doriti sa va inscrieti si cautati acolo date despre perioada de depunere a dosarului. Difera de la un barou la altul. ;)
perioada de inscriere in baroul bucuresti este de 1august-9 septembrie;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)
Avocat definiv intr-un an justlegal justlegal Este posibil sa devii avocat definitiv dupa numai un an de stagiatura? (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 StefanRadu StefanRadu exista o mare diferenta intre Hotărârea nr. 58/2011 din 08 iulie 2011 a Consiliului U.N.B.R. privind organizarea examenului de primire în profesie - ... (vezi toată discuția)