avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pentru magazin online cu jucarii, carti, haine
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pentru magazin online cu jucarii, carti, haine

Buna ziua,

Doresc sa deschid un magazin online in care sa vand jucarii, arti, haine. Ce cod Caen mi-ar trebui pentru asa ceva?

Tin sa mentionez ca am firma facuta pe cod caen principal publicitate..pe care trebuie sa il schimb, de fapt sa adaug cel pentru comert online sus mentionat.

Astept cu interes raspunsul dvs, multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 15:13, 19 August 2008
Astept sfatul dvs, va rog!
4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cod caen Yoghi Yoghi Buna ziua. Anul trecut am infiintat o societate cu activitate principala: Agentii imobiliare, cod CAEN 6831. In statut s-au trecut toate codurile CAEN ... (vezi toată discuția)
Cod caen magazin electronice maiuca maiuca Buna ziua, as dori sa deschid un magazin de electronice, electrocasnice, jucarii. Produsele figureaza ca fiind second-hand, doresc sa le import si sa le vand ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)