avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cum fac recodificarea?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cum fac recodificarea?

Va rog sa-mi spuneti ce documente imi trebuie pentru a face recodificarea?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 13:04, 21 August 2011
Pana la 1 martie 2010 recodificarea se putea face gratuit.
Acum, este tratata ca orice modificare a actului constitutiv. Intocmiti hotararea AGA prin care trebuie sa optati pentru codul CAEN rev. 2 care va deveni Activitatea principala. Alegerea trebuie facuta deoarece vechiul cod s-a divizat in mai multe coduri sau mai multe coduri au fost comasate intr-unul singur. Sa nu uitati de contor. La registrul comertului, completati formularele necesare. Le gasiti pe www.onrc.ro. La formular trebuie sa adaugati Certificatul de Inregistrare in original - pentru ca acest act contine codul activitatii principale si se preschimba. Mai aveti nevoie de Delegatia/procura celui care se prezinta la registru (chiar daca e asociatul unic) . Taxele : de registru, de timbru, ptr.Monitul Oficial.
De ce as avea nevoie si de AGA?
Pe site-ul ONRC scrie ca am nevoie de CUI + constatatoare in original+ cerere tip+imputernicire.
Nu trebuie nicio AGA. E adevarat ca aveti nevoie de actele pe care le-ati vizualizat pe site-ul ONRC-ului si de o suma in jur de 50 ron.
In regula. Multumesc
Recodificarea obiectelor secundare de activitate se face automat? Daca am multe activitati secundare, platesc mai mult? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Caen szture szture Buna ziua, La recodificarea CAEN-ului societatea noastra a schimbat doar caen-ul aferent activitatii de baza,iar cele secundare au ramas ... (vezi toată discuția)
Recodificare caen ivanka82 ivanka82 Buna ziua, Sunt mostenitoare unica a unui SRL cu asociat unic, am depus la ONRC documentatia pentru succesiune si am primit termen de amanare pentru urmatorul ... (vezi toată discuția)
Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)