Pana la 1 martie 2010 recodificarea se putea face gratuit.
Acum, este tratata ca orice modificare a actului constitutiv. Intocmiti hotararea AGA prin care trebuie sa optati pentru codul CAEN rev. 2 care va deveni Activitatea principala. Alegerea trebuie facuta deoarece vechiul cod s-a divizat in mai multe coduri sau mai multe coduri au fost comasate intr-unul singur. Sa nu uitati de contor. La registrul comertului, completati formularele necesare. Le gasiti pe www.onrc.ro. La formular trebuie sa adaugati Certificatul de Inregistrare in original - pentru ca acest act contine codul activitatii principale si se preschimba. Mai aveti nevoie de Delegatia/procura celui care se prezinta la registru (chiar daca e asociatul unic) . Taxele : de registru, de timbru, ptr.Monitul Oficial.
Recodificarea obiectelor secundare de activitate se face automat? Daca am multe activitati secundare, platesc mai mult? Multumesc.
Alte discuții în legătură
Caen
szture
Buna ziua,
La recodificarea CAEN-ului societatea noastra a schimbat doar caen-ul aferent activitatii de baza,iar cele secundare au ramas ... (vezi toată discuția)
Recodificare caen
ivanka82
Buna ziua,
Sunt mostenitoare unica a unui SRL cu asociat unic, am depus la ONRC documentatia pentru succesiune si am primit termen de amanare pentru urmatorul ... (vezi toată discuția)