avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imposibilitate de plata a ratei chf
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imposibilitate de plata a ratei chf

am un credit pe nevoi personale cu ipoteca din 2007 in chf pe atunci plateam 3 , 500 mil vrata dar acum din cauza crizei economice platesc 8 milioane am uno simpla indemnizatie de 6 mil plus inca 8 mil nejustificati si 2 copiipana acum am platito dar acum nu o sa o mai pot duce . de refinantare nu poate fi vorba ca nu am venit suficient ce pot face in acest caz? Multumesc si astept raspunsul vostru urgent
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:26, 10 August 2011
Daca aveti toate ratele platite la zi, va prezentati la banca in vederea amanarii la plata a acestora pe o anumita perioada. Trebuie sa faceti dovada ca veniturile Dvs. s-au diminuat cu cel putin 50% fata de momentul in care ati luat imprumutul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditele ipotecare in franci eli7526 eli7526 Buna seara.Ma numesc Elena I. si ca majoritatea romanilor cu credite ,stau si imi storc mintea-ce naiba e de facut?Am facut 2 credite in 2007 ,unul ipotecar si ... (vezi toată discuția)
Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de refinantare (nevoi personale) Bogdan13-10 Bogdan13-10 Buna ziua, Numele meu este Bogdan, am o situatie pe care vreau sa o prezint: - in luna iulie 2008 am semnat un -contract de imprumut pentru ... (vezi toată discuția)