avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reducerea varstei standard de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reducerea varstei standard de pensionare

Am 30 ani de cotizatie,din care 24 de gr.I-a. Sunt nascut la 21.09.1956.
Am conditii de pensionare, prin reducerea varstei standard de pensionare aferenti celor 24 ani de gr. I-a, dupa noua lege?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 16:28, 10 August 2011
Pensie pentru limita de varsta standard la 65 ani. Reducerea varstei standard acordata este de 5 ani si 6 luni. Va puteti pensiona la implinirea varstei de 59 ani si 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data ieºire pensie conform noii legi cioarec carmen cioarec carmen Bărbat nascut 25.12.1954, vechime totală 37 ani din care 13 ani 2 lu ni gr.I şi 11 ani 7 luni gr.II. (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? voicuniculae voicuniculae buna ziua ma numesc voicu niculae si am 57ani.La anul(2011) fac 35 de ani si 6 luni de munca cu carte de munca si pana in 2000daca nu gresesc am prins si grupa ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata/limita de varsta? ioana.crisan ioana.crisan Buna ziua! am o intrebare:taica-meu are varsta de 59 ani si 3 luni,nascut in 1951,a lucrat efectiv 32 ani si are 10 luni gr I si 17 ani grupa II. As dori sa ... (vezi toată discuția)