avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre REVISAL

Dupa cate am inteles incepand din data de 16 august putem folosi varianta finala a REVISAL-ului,nu am folosit varianta demo,problema mea este daca salariile le bagam la contractele deja iregistrate de cand s-a infintat firma, sau din 01.01.2011,teoretic contractele,actele aditinale si salariile pana in data de 01.01.2011 sa fie in arhiva ITM si noi sa introducem salariile incepand cu data de 01.2011.:help:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 25 August 2011
Salariile si sporurile se vor introduce cele existenta la data de 01.01.2011 , precum si modificarile survenite dupa aceasta data ....
1. Pana la urma va trebui sa luam alta parola pentru depunerea online a Registrului ?

2. Pentru o firma mica, cu unu sau doi salariati, care abia plateste un contabil, ii trebuie o persoana anume care sa intocmesca si sa depuna Registrul ?

Ma tot contrazic cu cineva care spune: "trebuie sa ai persoana cu calificare in resurse umane pentru a completa si depune registrul".
Este adevarat? Unde scrie?
1. Nu trebuie luata alta parola de la ITM pentru noua versiune a REVISAL-ului , sunt valabile vechile parole ...

2. Nu este obligatoriu ca persoana desemnata pentru completarea si transmiterea REVISAL-ului sa aiba o anumita calificare .. HG nr.500/2011 nu prevede nicio astfel de dispozitie.
freeelis a scris:

1. Nu trebuie luata alta parola de la ITM pentru noua versiune a REVISAL-ului , sunt valabile vechile parole ...

2. Nu este obligatoriu ca persoana desemnata pentru completarea si transmiterea REVISAL-ului sa aiba o anumita calificare .. HG nr.500/2011 nu prevede nicio astfel de dispozitie.

Multumesc,
Bine macar ca nu trebuie sa bagam date pe pe timpul lui Pazvante.
Multumesc=D>

Alte discuții în legătură

Revisal - preluare date din versiuna veche sau introducerea manuala? Elssa Elssa Buna ziua, As vrea ca in versiunea noua Revisal sa introduc eu toti salariatii unul cate unul nu sa preiau din vechea baza deoarece altcineva s-a ocupat ... (vezi toată discuția)
De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)