avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - preluare date din versiuna veche sau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - preluare date din versiuna veche sau introducerea manuala?

Buna ziua,

As vrea ca in versiunea noua Revisal sa introduc eu toti salariatii unul cate unul nu sa preiau din vechea baza deoarece altcineva s-a ocupat pana sa vin eu si am observat ca unele contracte nu sunt incetate, altele au functia grestia, unele contracte pe durata determinata nu au fost prelungite, mai apare si un CNP gresit pe alocuri....
Ma gandesc ca ar fi mai bine sa introduc eu datele chiar daca e ceva de lucru (aprox. 200 salariati) dar cel putin sa fie corecte.
Dar nu stiu daca procedez bine. Exista riscul sa se dubleze contractele sau sa apara alte probleme?
Daca este ok sa introduc din nou datele trec la tipul contractului ,functie, si salariu informatiile valabile la 01.08.2011? Cand dai preluare date din versiunea veche se preia tot istoricul de la contractul respectiv: ex. modificarea de contract sau functie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 30 Septembrie 2011
M-am lovit si eu de aceeasi situatie.

La societatile cu multi salariati, unde de-a lungul timpului au gestionat baza de date mai multe persoane, este bine sa se constituie corect baza de date in Revisalul nou.

Eu am constituit manual baza de date, cu situatia existenta la 01.01.2011, data de la care trebuie sa pot elibera adeverinta de vechime. Pentru perioada anterioara, ITM trebuie sa asigure dovada vechimii in munca in baza documentelor inregistrate la ei.

Nu se vor dubla contracte pentru ca sunt doua baze de date diferite.

Spor la lucru!
Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2011
Adriana *, Consultant resurse umane
Este Ok sa preluati datele din fostul Revisal. Vor fi preluate numai contractele active. Programul fiind flexibil, ulterior puteti face orice modificari si/sau corectii vor fi necesare potrivit situatiei la zi din unitate.
Multumesc pentru raspuns
Inspectorul de la ITM Bucuresti a spus ca se trec datele de la 01.08.2011. E mai logic de la 01.01.2011 intradevar. Ce data trebuie trecuta in Revisal unde scrie : data de la care isi produce efectele?
Daca cititi manualul de utilizare al programului veti gasi la "Inregistrare Contract":
- Data la care produce efecte: se selecteaza din controlul de data calendaristica data la care se introduc datele.


Personal am alte pareri si idei despre Revisal 5.0.6.

Alexe_Adriana a scris:

...... Pentru perioada anterioara, ITM trebuie sa asigure dovada vechimii in munca in baza documentelor inregistrate la ei.
.....


Unde exista prevazuta aceasta obligatie a ITM-ului ? ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)
Revisal 5.0.8 serbanramona82 serbanramona82 Am salvat baza de date din revisal 5.0.6 pe un stick, si am dezinstalat programul. L-am instalat pe cel nou 5.0.8, dupa care am restaurat baza de date. Insa am ... (vezi toată discuția)
Trensmitere revisal magnectical magnectical Buna ziua. Cred ca am o problema cu revisalul nou. Am transmis la ITM contractele active si suspendate preluate prin versiunea 5.0.6., la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)