avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intoarcere din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intoarcere din concediu crestere copil

Buna ziua!
Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. La mine nu s-au preluat decat cele active. Problema mea este ca o angajata s-a intors din concediu crestere copil si nu stiu cum sa fac in revisal. Sa introduc ca un nou angajat si cu data la care se termina concediul? Ar fi bine sau rau? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: padicam , utilizator 12:23, 13 Decembrie 2011
In versiunea 5.0.6 l-am lasat activ cum era in versiunea veche 2.0.6 (acolo neavand
posibilitatea sa raportez suspendarile).
Faci corectie si nu mai scrii suspendat, apoi transmiti (in versiunea 5.0.6).
In nici un caz sa nu-l treci ca si nou angajat !
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
ligadiangeli, utilizator
Eu deja am instalat 5.0.8 Pot introduce datele vechi din 2.0.6 ale respectivei salariate,ca si cum este angajata si suspendata?
In vechea versiune (Rev.2.4.0) cum aparea acest c.i.m.? .. el trebuia sa apara activ , iar la preluare in 5.0.6 era activ si se opera suspendarea ... in acest context nu mai trebuia sa mai faceti nicio operatiune in vers.5.0.8...
In revisalul vechi contractul era suspendat.Nu stiu cum aparea,activ sau incetat. Cert este ca nu mi l-a preluat in noul revisal si nu stiu cum sa fac cu persoana care se intoarce din concediu crestere copil.
In versiunea veche a revisal-ului nu avea cum sa apara suspendat ... decat dupa aparitia versiuni 5.0.6 se putea opera suspendarea in REVISAL.

Daca nu apare , il introduceti manula, operati suspendarea si transmiteti fisierul la ITM .. cand i se termina supsendarea , operati incetarea suspendarii, iar fisierul generat il transmiteti la ITM.

Alte discuții în legătură

Trensmitere revisal magnectical magnectical Buna ziua. Cred ca am o problema cu revisalul nou. Am transmis la ITM contractele active si suspendate preluate prin versiunea 5.0.6., la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Revisal ContSters170028 ContSters170028 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu noua versiune a revisal-ului:(. Cum sterg un angajat din revisal, are CM incheiat din 2006 si mie imi apare ... (vezi toată discuția)
Revisal-2012 stematud stematud Buna ziua, In data de 13.01.2012 am raportat pe site-ul ITM un contract de munca (cu data de inceput 16.01.2012). Ca de obicei am verificat daca raportul a ... (vezi toată discuția)