avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu noua versiune a revisal-ului:(.
Cum sterg un angajat din revisal, are CM incheiat din 2006 si mie imi apare contract activ (data incetarii este corecta, dar mie imi apare activ).
Avem o salariata in concediu de crestere copil, nu mi-a preluat-o din versiunea veche. (are cm suspendat din februarie 2009 ).
La salarii ce sume trec? Cele de pe ultimul act aditional?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:12, 24 Octombrie 2011
1. In mod normal angajatul cu CIM incetat din 2006 nu trebuia sa fie preluat in revisal-ul nou. Verificati din nou toate inregistrarile facute.
2. Salariata cu CIM suspendat, daca nu a fost preluata din versiunea veche, o introduceti manual.
3. Vor fi trecute ultimele salarii negociate.
Va multumesc mult de tot, mi-ati fost de mare ajutor. :)
O zi placuta
1. Cred ca salariatul din 2006 are dublat c.i.m. de apre in continuare activ ...

2. Salariata cu c.i.m. suspendat din 2009 nu v-a preluat-o intrucat -banuiesc - ca la data suspendarii ati trecut incetare, intrucat nu exista optiunea suspendarii in vechea versiune ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 anny2007us anny2007us Am o angajata care este in concediu pentru crestere copil. Pentru a o putea prelua din Revisalul anterior i-am redeschis contractul. Odata introdusa in ... (vezi toată discuția)
Revisal sunyigabi sunyigabi Eu am preluat noul Revisal in septembrie.Atunci am avut doar 25 de angajati activi. Insa in data de 1 august am avut inca vreo 50(pe perioada determinata).Si ... (vezi toată discuția)