avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trensmitere revisal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trensmitere revisal

Buna ziua. Cred ca am o problema cu revisalul nou. Am transmis la ITM contractele active si suspendate preluate prin versiunea 5.0.6., la inceputul lunii sept.2011.Problema este ca am avut 2 lichidari la 1 sept. transmise prin vechea versiune care nu au mai fost preluate in revisalul nou. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa las situatia asa, deoarece am mai transmis intre timp revisalul cu alte operatii.
Cel mai recent răspuns: magnectical , utilizator 15:32, 14 Decembrie 2011
Toate operatiunile facute din 01.08.2011 trebuie transmise in noul Revisal. Si eu am facut greseala ce ati facut si Dvs, i-am introdus doar pe cei activi in ziua operarii.( 30 oct.:)) Acum asta e, nu le veti avea in ordine cronologica, dar eu zic sa le transmiteti, orice operatiune facuta si transmisa in Revisal se suprapun , nu e nici o problema, sunt cazuri ca se transmit zilnic date noi. Deci nu va faceti griji, doar maine e ultima zi cand mai puteti face acest lucru , in termen legal.:)
Multumesc pentru ajutor, dar daca as lasa asa revisalul? Ar fi o problema avand in vedere ca respectivii salariati au fost lichidati, deci nu se mai pot gasi in societate la un eventual control?
Si eu m-am gandit la varianta aceasta, dar...Controalele de la ITM vor veni in curand pentru verificarea aplicarii noului Revisal 2011. Eu am angajat care are contractul de munca desfacut pe 01.08.2011. Si pe el l-am introdus.
Acum cel mai mult ma deranjeaza faptul , ca citesc despre versiunea 5.0.8. Acum chiar nu mai stiu ce sa fac:(
Adica, la ce anume va referiti?
Eu de cateva ore am auzit de varianta 5.0.8. Dvs. sunteti cu multi pasi inaintea mea...Eu inca lucrez pe varianta 5.0.6. si nici nu stiu cum sa instalez varianta noua. Presupun ca din varianta 5.0.6. se preiau datele....

Alte discuții în legătură

Instalarea versiunii 508 invictus_ln invictus_ln la instalarea versiunii 508, am urmat pasii indicati pentru dezinstalarea 506 dar nu am dat o salvare inainte. acup problema este ca nu mai regasesc daza de ... (vezi toată discuția)
Revisal varianta 5.0.8 lili2003stoica lili2003stoica am dezinstalat varianta 5.0.6, am instalat varianta 5.0.8, conform instructiunilor; am constatat ca mi s-au preluat toti salariatii cu o eroare : in contracte ... (vezi toată discuția)
Problema revisal 5.0 (nou) Am o problema si poate mai sunt persoane care s-au lovit de ea: am instalat Revisalul nou dupa instructiunile de pe inspectiamuncii.ro. Programul mi s-a ... (vezi toată discuția)