avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal varianta 5.0.8
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal varianta 5.0.8

am dezinstalat varianta 5.0.6, am instalat varianta 5.0.8, conform instructiunilor; am constatat ca mi s-au preluat toti salariatii cu o eroare : in contracte la rubrica " data de la care produce efecte" imi apare o data invalida si anume 01.01.0001; in dreptul ei apare un semn rosu care indica eroarea; am intrebat la ITM si mi s-a sugerat sa modific de mana om cu om ; problema mea e ca am 500 salaraiati.......ati intalnit asemenea situatie? aveti vreo solutie? am trimis mail la ei si astept raspuns; multumesc mult iar eu daca primesc vreo veste va anunt.
Cel mai recent răspuns: dya2012 , utilizator 09:19, 27 Ianuarie 2012
Mie nu mi-a aparut aceasta eroare dupa ce am instalat 5.0.8 ... se pare ca a mai aparut aceasta eroare la instalarea versiunii 5.0.8 .. in sectiunea Dreptul Muncii a fost postata o astfel de problema ...
www.avocatnet.ro/content/for...
freeelis a scris:

Mie nu mi-a aparut aceasta eroare dupa ce am instalat 5.0.8 ... se pare ca a mai aparut aceasta eroare la instalarea versiunii 5.0.8 .. in sectiunea Dreptul Muncii a fost postata o astfel de problema ...
www.avocatnet.ro/content/for...


si mie mi-a aparut la fel
multumesc , dar nu mai zicea nimic despre 01.01.0001
eu am 500 salariati....ca sa le modific de mana......nu stiu cat timp imi ia, la sfarsit de an tot timpul sunt multe statistici, lucrari si alte situatii de incheiat.....
Buna ziua
Si mie mi s-a intamplat la fel :
am salvat baza de date din varianta 5.0.6, am dezinstalat varianta 5.0.6 conform instructiunilor, am instalat noua varianta 5.0.8, am introdus baza de date salvata si am observat ca apare o eroare la contracte : la rubrica " data la care produce efecte" apare o data invalida 01.01.0001 iar in dreptul ei apare un semn rosu care indica eroarea campul "contract data consemnare este incorect" . Am introdus din nou de mana la fiecare persoana, insa imi apare aceeasi eroare, iar la vizualizare istoric contract apare corect data care am reintrodus-o.
Am transmis la ITM si nu a aparut nici o eroare la transmitere, dar as vrea sa stiu daca dvs ati rezolvat problema si in ce mod.
Va multumesc!


Alte discuții în legătură

Trensmitere revisal magnectical magnectical Buna ziua. Cred ca am o problema cu revisalul nou. Am transmis la ITM contractele active si suspendate preluate prin versiunea 5.0.6., la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Revisal versiunea 5.08.033 Zetu Elena Zetu Elena Versiunea nou lansata la REVISAL,5.08.033 se instaleaza peste cea veche si nu se pierd datele ? Se transmite din nou la ITM chiar daca nu sunt modificari la ... (vezi toată discuția)
Diferente revisal codul muncii Olga27 Olga27 Buna ziua, Am avut in ultima perioada cateva incetari CIM cu 56d - indeplinirea conditiilor cumulative pentru pensionare...... . In revisal la art 56d ... (vezi toată discuția)