Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
Am avut in ultima perioada cateva incetari CIM cu 56d - indeplinirea conditiilor cumulative pentru pensionare...... . In revisal la art 56d denumirea acestui articol este "constatarea nulitatii absolute a CIM..." - mai exact art 56e. Si cel cu conditiile de pensionare apare ca 56c (in revisal) care in codul muncii e abrogat.
Am mai avut o diferenta la incetarea CIM pe perioada determinata, nu corespundeau nici acolo articolele.
Am ramas eu in urma cu ceva? sau e o problema de sistem?
Mentinez ca deciziile le-am facut cu articolele din Codul Muncii.
Multumesc,
Versiunea noua a programului Revisal este 5.0.6 actualizata prin versiunea 5.0.8 ... ambele versiuni le puteti descarca de pe acesta pagina [ link extern ] /
Versiunea 5.0.8 se va instala dupa dezinstalarea versiunii 5.0.6. in aceeasi locatie unde a fost instalata versiunea 5.0.6.
versiunea pe care o am instalata este 5.0.8.019, si a fost instalata conform instructiunilor de pe site. Am sa incerc sa le trimit un email celor de la usport tehnic sa vad daca vor gasi o solutie.
Multumesc pentru raspunsuri
Codul muncii a fost modificat ca urmare este corect in Revisal Art. 56. - (1)
Contractul individual de munca existent inceteaza de drept:
a) la data decesului salariatului sau al angajatorului persoana fizica, precum si in cazul dizolvarii angajatorului persoana juridica, de la data la care angajatorul si-a incetat existenta conform legii;
b) la data ramanerii irevocabile a hotararii judecatoresti de declarare a mortii sau a punerii sub interdictie a salariatului sau a angajatorului persoana fizica; c) la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare; la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei de invaliditate, pensiei anticipate partiale, pensiei anticipate, pensiei pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare;
d) ca urmare a constatarii nulitatii absolute a contractului individual de munca, de la data la care nulitatea a fost constatata prin acordul partilor sau prin hotarare judecatoreasca definitiva;