Versiunea nou lansata la REVISAL,5.08.033 se instaleaza peste cea veche si nu se pierd datele ? Se transmite din nou la ITM chiar daca nu sunt modificari la contracte ?Va multumesc !
Nu exista nicio alta versune noua a revisalului .. ultima versiune este 5.0.8 care instalata pe unele calculatoare apare ca varianta 5.0.8.033 , iar pe altele ca varianta 5.0.8.019.
Versiunea 5.0.8 a adus anumite modificari la versiunea 5.0.6 .. vedeti aici [ link extern ] /
versiunea noua de REVISAL 5.08.033 nu se salveaza peste versiunea veche.D-voastra din versiunea veche salvati baza de date in C,D,pe CD,-oricare dintre ele ,dezinstalati versiunea veche,apoi instalati versiunea noua si preluati datele calea unde a-ti salvat.Chiar daca nu aveti modificari ve-ti transmite la ITM registrul cu noua versiune.
Si pe mine m-a derutat "noua versiune".Am primit un e-mail de ma ITM prin care eram anuntata ca a aparut o noua versiune.. 5.0.8.033 ..pe care deja o aveam #-o..cred ca de aici si topicul deschis de @Zetu Elena...
Din cate stiu ITM-urile nu da mail-uri in acest sens ... versiunea oficiala este cea aparuta pe site-ul www.inspectiamuncii.ro , insa asa cum am mai spus la instalare devine una din cele doua versiuni ...