avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROBLEMA REVISAL 5.0 (NOU)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROBLEMA REVISAL 5.0 (NOU)

Am o problema si poate mai sunt persoane care s-au lovit de ea: am instalat Revisalul nou dupa instructiunile de pe inspectiamuncii.ro. Programul mi s-a instalat corect, dar nu mi se ruleaza. Toate cerintele min necesare sunt indeplinite, am sters corect varianta de test, nu-mi da nici o eroare in rularea programului si nu mi se blocheaza nimic. Pur si simplu dau dublu-click pe pictograma si nu se-ntampla nimic. In Task Manager se vede k e initiata rularea programului, dar se opreste brusc singura de la sine. Am apelat la cei de la suport dar pana in prezent n-au facut decat sa-mi ceara date cu privire la capacitatea calculatorului, dar nici o solutie. Poate m-ajutati voi macar cu o parere...
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 12:41, 1 Septembrie 2011
Incearca sa instalezi un nou sistem pe acelasi calculator si e posibil sa functioneze fara probleme.
Personal lucrez intr-un windows instalat special pentru revisal pe un hard complet separat si acces parolat :).
Probabil ca lucrati in Windows XP sau 7.
Mergeti in Control panel/add/remove Programs (XP) sau in Programs and features si dezinstalati programul, dupa care reporniti calculatorul.
Daca aveti un program de curatare (de ex. CCleaner, care este free) faceti si o curatare, dupa care reinstalati Revisal.
Rulati-l, cu dublu click pe icon-ul de pe desktop, sau din directorul unde a fost instalat.
Ar trebui sa functioneze.
Daca ati avut vechiul revisal, trebuie sa aplicati toate patch-urile anterioare pentru a putea instala Revisal HG500.
Daca tot nu merge, reveniti, dar oferiti mai multe detalii despre sistemul de operare, programul avut anterior, mesajele pe care le primiti.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teste revisal 5 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua tuturor! eu nu mai am o zi buna deoarece incerc sa instalez noua versiune de Revisal pusa la dispozitie pentru testare si nu reusesc! Desi am ... (vezi toată discuția)
Revisal nagymihaela nagymihaela Cu ce program se poate deschide Revisalul? (vezi toată discuția)
Revisal - not responding ilie_alexandra88 ilie_alexandra88 Buna ziua, Am instalat noua versiune Revisal la inceputul anului 2012. Mi-a functionat pana acum 2 zile(15.05.2012). S-a blocat. Nu se inchidea ... (vezi toată discuția)