avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trensmitere revisal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trensmitere revisal

Buna ziua. Cred ca am o problema cu revisalul nou. Am transmis la ITM contractele active si suspendate preluate prin versiunea 5.0.6., la inceputul lunii sept.2011.Problema este ca am avut 2 lichidari la 1 sept. transmise prin vechea versiune care nu au mai fost preluate in revisalul nou. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa las situatia asa, deoarece am mai transmis intre timp revisalul cu alte operatii.
Cel mai recent răspuns: magnectical , utilizator 15:32, 14 Decembrie 2011
Se dezinstaleaza v 506 ( fara a afecta baza de date) prin control panel - add remove programs ,dati remove ,confirmati dezinstalarea.,apoi instalati versiunea noua de pe site-ul itm ului ; este important sa pastrati acelasi director in care ati salvat prima data revisal 506 cel mai probabil in C.asta-i tot.Spor la treaba
Referitor la prbl.mea cred ca o sa las asa situatia, e aiurea sa apara dupa atatea transmiteri doua persoane lichidate deja???!!! Ce o fi o fi.Multumesc oricum pt.sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalarea versiunii 508 invictus_ln invictus_ln la instalarea versiunii 508, am urmat pasii indicati pentru dezinstalarea 506 dar nu am dat o salvare inainte. acup problema este ca nu mai regasesc daza de ... (vezi toată discuția)
Revisal varianta 5.0.8 lili2003stoica lili2003stoica am dezinstalat varianta 5.0.6, am instalat varianta 5.0.8, conform instructiunilor; am constatat ca mi s-au preluat toti salariatii cu o eroare : in contracte ... (vezi toată discuția)
Problema revisal 5.0 (nou) Am o problema si poate mai sunt persoane care s-au lovit de ea: am instalat Revisalul nou dupa instructiunile de pe inspectiamuncii.ro. Programul mi s-a ... (vezi toată discuția)