avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii REVISAL-2012
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

REVISAL-2012

Buna ziua,
In data de 13.01.2012 am raportat pe site-ul ITM un contract de munca (cu data de inceput 16.01.2012).
Ca de obicei am verificat daca raportul a fost incarcat pe pagina.L-am vazut la rapoarte preluate dar din pacate nu am printat pagina .
In data de 16.01.2012 am revenit pe site-ul ITM cu o modificare.Am incarcat fisierul si apoi am vrut sa verific daca acesta s-a incarcat pe pagina si surpriza: nu am mai vazut raportul din data de 13.01.2012 .Dupa mai multe incercari de cautare a acestui raport , cand am dat clik pe istoric preluari am vazut acest raport_din data de 13.01.2011_cat si pe cel din 16.01.2012 la istoric erori.
Eroare: contract nr ../mai 2011 nu are versiunea COR actualizata.(contracte vechi)
Am aflat si de ce apar aceste erori :am folosit versiunea 5.0.6 in loc de versiunea 5.0.8
In concluzie : nu imi apare pe pagina de revisal_reges_ raportul din data de 13.01.2012 ca fiind preluat ,desi acesta a fost transmis si l-am si vizualizat la rapoarte preluate.
Din cate stiu eu daca fisierul inacarcat apare la rapoarte preluate inseamna ca acesta nu are erori.

Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie?
Voi plati amenda ca si cand nu am transmis revisalul?

S-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie?


Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Trensmitere revisal magnectical magnectical Buna ziua. Cred ca am o problema cu revisalul nou. Am transmis la ITM contractele active si suspendate preluate prin versiunea 5.0.6., la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)