Am primit o fila cec cu girul gresit, mai exact emitentul s-a trecut si la girant pe motivul ca "asa e mai sigura plata si el personal gireaza fila cec catre mine". Cec-ul a fost rejectat tocmai din acest motiv iar emitentul mi-a spus pe fata ca e teapa, am salvata o conversatie pe internet din care reiese acest lucru. Doresc sa investesc fila cec cu formula executorie, si sa-i fac in paralel o plangere penala dar nu stiu ce incadrare juridica sa invoc...art 84 din legea 59/1934??? se incadreaza??? va rog ajutati-ma
nu este necesara incadrarea juridica a plingerii, asta este treaba procurorului in functie de probatoriul administrat. este suficient sa sesizati politia - serviciul de investigare a fraudelor
Valabilitate fila cec
gev
Buna ziua,
Am un client care doreste sa aman introducerea in banca a filei CEC deoarece nu are bani in cont. Am doua intrebari:
1) Cat este valabila fila ... (vezi toată discuția)
File cec garantie
Nafets
Am o firma de prestari servicii si in contractele cu furnizori emit file CEC in alb cu titlul de garantie pe care furnizorii le pot folosi respectand anumite ... (vezi toată discuția)