avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul Muncii

Dupa reincadrarea de la o1 ianuarie 2010,in urma unei adrese primite de la AJPS,primarul mi-a dat jos sporul de dispozitiv incepand cu o1 martie.Am contestat in instanta,s-a anulat dispozitia a doua si s-a mentinut prima dispozitie.Sentinta a r[mas definitiva la data de o2 decembrie 2010.
Sentinta nu a fost pusa in aplicare pe motiv ca intra sub incidenta OUG 113 publicata la data de 20 decembrie 2010.Este un drept salarial castigat in instanta?OUG se aplica retroactiv?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 12 August 2011
ondino a scris:

Sursa este asa dupa cum puteti observa in comentariu,chiar www.avocatnet.ro/con ...

Cred ca in acest link s-a strecurat o eroare intrucat accesandu-l rezulta Director/Fisier inexistent ... :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale restante AIAIOANA AIAIOANA Am obtinut o hotarare jud.pt.drepturi salariale in nov.2009,care este definitiva si irevocabila.In repetate randuri am solicitat angajatorului sa faca ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale adudu adudu buna ziua in urma unei sentinte civile pronuntata de tribunal in luna octombrie 2010, o institutie publica este obligata sa plateasca unui salariat (personal ... (vezi toată discuția)
Modificarea si completarea oug nr. 71/2009 byzu_68 byzu_68 exista in discutie sau deja in monitorul oficial aceasta modificare si completare? 1. La articolul 1, dupa alineatul (1) se introduce un nou alineat, ... (vezi toată discuția)