avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Gradinita in sistem privat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Gradinita in sistem privat

Va rog sa ma ajutati cu legislatia actualizata referitoare la infiintarea,functionarea si indeplinirea cerintelor standard la nivel european pentru gradinitele in sistem privat.Aceste gradinite pot functiona in regim SRL.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmendehelean , utilizator 00:20, 17 August 2011
Incercati site-ul de mai jos :
[ link extern ]
Puteti s-o infiintati pe structura unei asociatii (ong) pe OG 26/2000 actualizata sau pe structura unei societati comerciale cu codul caen 8510 Invatamant prescolar.
Poate va vor ajuta si informatiile de la adresele de net:[ link extern ] ... /
Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/con ...

De la Camera de Comert mi s-a spus ca numai fundatiile pot desfasura activitati de tip gradinita, invatamant prescolar,afterschool. Va rog specificati legislatia referitoare la gradinite fiindca link-urile oferite de dumneavoastra nu le-am putut accesa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In baza carei legi se poate infiinta o gradinita particulara? mihaela2007 mihaela2007 as dori sa infiintez o gradinita prticulara. dupa ce lege ar trebui sa functioneze? (vezi toată discuția)
Gradinita particulara biaene biaene pot infiinta o gradinita particulara in cadrul unei societati comerciale (vezi toată discuția)
Cod caen gradinita CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Spuneti-mi si mie va rog, ce cod CAEN crede-ti ca s-ar potrivi pentru o firma care va avea ca activitate principala o gradinita. Eu unul as merge pe 8510 - ... (vezi toată discuția)