avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare judecatoreasca

Am avut termen pentru solutionare intr-un proces civil pe data de 07.07.2011 si nici pana azi nu am primit hotararea, eu trebuie sa depun recurs. Ce parere aveti, este vacanta si nu se redacteaa sau e cu intentie sa nu primesc hotarare si sa nu pot inainta recurs. Ce pot sa fac? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mieluu , utilizator 17:49, 16 August 2011
intrati pe www.portal.just.ro si cautati numarul dosarului la instanta unde este. Dupa puteti merge la instanta si sa solicitati incheierea instantei si daca nu a fost redactata inca solicitati urgentarea redactarii.
mergeti la arhiva si intrebati daca s-a redactat sentinta, daca nu formulati si depuneti o cerere in acest sens.
Recurs nemotivat puteti sa depuneti inainte de a primi sentinta.
Verificati la arhiva instantei daca hotararea a fost redactata sau nu.
Hotararile civile se redacteaza in 30 de zile de la data pronuntarii, iar daca termenul se depaseste , se poate formula o cerere adresata presedintelui instantei pentru urgentarea redactarii hotararii.
recursul il depuneti dupa ce primiti hotarirea prin posta.asa ca asteptati hotarirea si apoi in termen de 15 zile urmeaza recursul.
avocatul e in concediu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta ramonel78 ramonel78 in cat timp se da o sentinta judecatoreasca? (vezi toată discuția)
Primire decizie judecatoreasca dan944 dan944 Acu 2 luni am castigat un proces civil mi sa spus sa astept decizia acasa dar nu am primit nimic.Ce sa fav? (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)