avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

certificat fiscal

buna.vreau sa dau masina la programul rabla si eu sunt maritata dar stau la parinti mei si de la primarie nu vor sa imi elibereze certificatul fiscal pina nu achita parinti mei impozitul la casa.e normal avind in vedere ca eu nu mai sunt pe numele lor?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:22, 18 August 2011
Nu. Datoriile urmaresc persoana, nu domiciliul. Daca nu esti proprietara pe imobil, impozitul nu este obligatia ta. Tu ai obligatii pt autoturism daca este pe numele tau. Nu conteaza unde ai domiciliul.
si ce pot face daca refuza sa imi elibereze certificatul fiscal?
Dar cine este proprietarul masinii? Dvs. sau parintii? Daca aveti rol separat pentru masina, si impozitul este platit la zi, este normal sa va elibereze certificatul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achzitie auto prin programul rabla - conditionare abuziva obtinere certificat fiscal rabla coromadaniel coromadaniel Buna ziua, Nefiind in domeniu, imi cer scuze daca subiectul propus nu isi are locul pe aceasta \"ramura\". Iata faptele: am parcurs toti pasii necesari pt ... (vezi toată discuția)
Interdicție instrainare Sorinned Sorinned Bună ziua, Eu și soția mea deținem doua roluri separate la direcția taxe și impozite. Soția a avut moștenire da la părinții ei un autoturism pe care ... (vezi toată discuția)
Interdicție instrainare Sorinned Sorinned Bună ziua, Eu și soția mea deținem doua roluri separate la direcția taxe și impozite. Soția a avut moștenire da la părinții ei un autoturism pe care ... (vezi toată discuția)