avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrare in grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrare in grad de handicap

Mama mea este operata de anus contra naturii de 14 ani .Are dreptul la pensie de handicap?si cit ar fi pensia?Ce ar trebui sa faca?
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 21:20, 16 August 2011
Toate documentele de mai sus sunt conform HG430/2008 pentru aprobarea Metodologiei privind organizarea şi funcţionarea comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap. Propunerea pentru incadrarea in grad de handicap o face Serviciul de evaluare complexa in Raportul de Evaluare Complexa. Acest Raport cuprinde sinteza evaluarii sociale, medicale, pshihologice etc. si propuneri. Pe baza acestor propuneri, Comisia hotaraste daca persoana se incadreaza sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap vladut75 vladut75 IN ANUL 1997,AM FOST IMPLICAT INTRUN ACCIDENT AUTO,IN TIMP CE MA DEPLASAM SPRE LOCUL DE MUNCA FIIND IN MASINA FIRMEI LA CARE LUCRAM,SOFERUL A INTRAT CU MASINA ... (vezi toată discuția)
Certificat de incadrare intr-un grad de handicap paulini_iolanda paulini_iolanda se poate obtine, daca nu ai asigurare de sanatate? nu am niciun venit, nici asigurare de sanate, dar sunt aproape nevazatoare. pot obtine un certificat de ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap marianz marianz Am rugamintea sa-mi comunicati cine hotaraste incadrarea ca grad de handicap dupa intocmirea dosarului medical si unde incepe intocmirea acestui dosar?La ... (vezi toată discuția)