avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat

am fost prins conducand autoturismul personal pe raza localitati unde locuiesc aveam permisul suspendat pentru 30 de zile ca am acumulat cele 15 pct de penalizare.vreau sa imi spune-ti ce se intampla mai departe.am condus cu permisul suspendat.multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 16:43, 23 August 2008
Cu putin noroc poate scapati din faza de urmarire penala cu aplicarea unei amenzi administrative. Adica o sa fiti chemat la politie pentru a da declaratie si ofiterul de acolo sa dea recomandare de neincceperea urmaririi penale cu aplicarea art. 18 ind.1(amenda administrativa). Parchetul o sa confirme si o sa primiti rezolutie in acest sens.
Mult noroc,
pai in seara in care ma prins eu am dat declaratie impreuna cu prietena mea.deja am dat declaratie dar inca nu mi-a venit nimik acasa
Nu se pune problema NUP,ci SUP cu aplicarea 18 indice 1 din cp.:">
filipstelian a scris:

Nu se pune problema NUP,ci SUP cu aplicarea 18 indice 1 din cp.:">

Personal nu am auzit de SUP niciodata in codul penal. Organul penal poate dispune inlocuirea raspunderii penale cu raspunderea care atrage o sanctiune cu caracter administrativ, daca sunt indeplinite o serie de conditii.
Va ro sa imi traduceti si mie ce inseamna SUP.
probabil ca domnul se referea la scoaterea de sub urmarire penala, ma gandesc eu

Alte discuții în legătură

Care este diferenta dintre sup si nup ladder ladder As dori sa aflu si eu exact care este diferenta ,daca ea exista , intre Scoatere de sub urmarirea penala si Neancepera urmarii penale. (vezi toată discuția)
Desfiintare rezolutie Adelina t Adelina t Am si eu o nelamurire..................situatia ar fii urmatoarea: Printr-o rezolutie a parchetului de pe langa tribunal se dispune neinceperea urmaririi ... (vezi toată discuția)
Am circulat in perioada de suspendare a permisului haiducie haiducie Buna ziua, In data de 13 dec. 2009 , am fost oprit de politie ca aveam viteza in localitate 89 km/h. Eu in acel moment credeam ca permisul meu nu mai este ... (vezi toată discuția)