BUNA SEARA, ce diferenta este(daca exista) intre cod-6832 si9499?.
parca de cand a inceput cu aceasta decl.112 eu am pus 6832 si nu mi s-a spus ca ar fi vreo neregula(pana acum)...innainte parca la decl 100 puneam 9499(poate gresesc)dar stiu ca undeva treceam 9499 .
As dori daca se poate un raspuns legat de depunerea online a decl.112, dupa ce apasati pe "butonul" validare si vi se spune ca validarea a fost terminata cu succes si a fost creat fisierul.....cand si unde apare acel index???. multumesc?
Normal ca intre coduri exista diferenta. Pe orice declatie trebuie sa treceti numai codul caen aferent activitatii declarate ca fiind principala.
Deci, valabil este doar codul CAEN trecut pe ultimul certificatul de imatriculare.
Codul CAEN pentru asociatiile de proprietari este 9499.
Despre ce index vorbiti?
Daca apasati pe VALIDARE, programul creaza un fiesier format .xml pe care il puteti vedea ca exista accesand "agrafa" din stanga paginii.
La sfarsitul tuturor operatiunilor semnati electronic si inchideti pagina, format .pdf. Il redenumiti distinct - de obicei cu luna si anul pentru care este facuta declaratia - si pe acesta il transmiteti online pe serverul ANAF
Dec.112 on-line.
ndan57
Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235
Numar inregistrare:
Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)