avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... coduri CAEN
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

coduri CAEN

BUNA SEARA, ce diferenta este(daca exista) intre cod-6832 si9499?.
parca de cand a inceput cu aceasta decl.112 eu am pus 6832 si nu mi s-a spus ca ar fi vreo neregula(pana acum)...innainte parca la decl 100 puneam 9499(poate gresesc)dar stiu ca undeva treceam 9499 .
As dori daca se poate un raspuns legat de depunerea online a decl.112, dupa ce apasati pe "butonul" validare si vi se spune ca validarea a fost terminata cu succes si a fost creat fisierul.....cand si unde apare acel index???. multumesc?
Cel mai recent răspuns: ndan57 , utilizator 18:28, 17 August 2011
Normal ca intre coduri exista diferenta. Pe orice declatie trebuie sa treceti numai codul caen aferent activitatii declarate ca fiind principala.
Deci, valabil este doar codul CAEN trecut pe ultimul certificatul de imatriculare.
Codul CAEN pentru asociatiile de proprietari este 9499.
Despre ce index vorbiti?

Daca apasati pe VALIDARE, programul creaza un fiesier format .xml pe care il puteti vedea ca exista accesand "agrafa" din stanga paginii.

La sfarsitul tuturor operatiunilor semnati electronic si inchideti pagina, format .pdf. Il redenumiti distinct - de obicei cu luna si anul pentru care este facuta declaratia - si pe acesta il transmiteti online pe serverul ANAF
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)
Noua declaratie 112 pentru asociatii ankuta ankuta buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legat de noua forma adeclaratiei 112. Eu initial faceam 112 verificam sa vad daca e ok cu statul si apoi ... (vezi toată discuția)
Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)