avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA RECUPERARE TVA PENTRU ACHIZITII INTRACOMUNITARE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

RECUPERARE TVA PENTRU ACHIZITII INTRACOMUNITARE

Daca o firma din Ungaria refuza sa faca factura fara TVA pentru o firma din Romania, cum recuperam TVA-ul? Se cumpara materii prime pentru productie.
Sau cum ii putem determina sa aceepte ca sunte in UE si noi si ei si suntem scutiti de plata TVA in Ungaria. Suntem inregistrati in Registrul Operatiunilor Intracomunitari.
Oare am gresit ceva in postarea intrebarii? Inca nu am primit respuns de la ora 9.S-a afisat o data ca-l voi primi in 20 minute, dar nu am primit raspunsul. Nu caut unde trebuie?
1. Nu ati cititi Regulamentul forumului?
2. Nu exista un termen de raspuns ci este in functie de disponibilitatea si timpul unui consultant de specialitate care stie raspunsul.
3. Aveti rabdare si veti primi si raspuns.
4. Daca vreti intrati pe "Consultanti', cautati unul care este de specialitate si va adresati lui prin mesaj privat.
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Eu am o curiozitate: unde s-a afisat ca veti primi raspunsul in 20 de minute? Ideea dupa care functioneaza acest loc este urmatoarea: dumenavoastra intrebati si, daca cineva care stie raspunsul are timp si considera ca si-l poate consuma pentru a raspunde la intrebarea dumneavoastra, atunci va raspunde. Repet insa ideea de mai sus: unde anume scria ca veti primi raspunsul in 20 de minute? :D
=D> :offtopic:
se pare ca cineva a postat asa ceva .. consultantii vor lucra la foc automat dupa o asemenea postare ... :D
am postat din nou intrebarea ca sa va pot indica locul unde scrie peste cate minute voi primi mesaj. Sub RAPORTEAZA ABUZ, RASPUNS, CITEAZA.
Nu mi separe o idee rea, in acel timp pot face altceva, nu stau cu ochii pironiti pe ecran. La prima intrebare adresata a si functionat, mi-a placut. La a doua nu a functionat, de aceea m-am mirat. N-am vrut sa supar pe nimeni!!!!

Alte discuții în legătură

Poze fara acord ContSters79066 ContSters79066 Revin din nou cu intrebarea referitoare la postarea unor fotografii pe un link. Am participat la o petrecere unde au fost facute fotografii de un fotograf ... (vezi toată discuția)
Aoleo! nu se poate pastra confidentialitatea liviana_84 liviana_84 va rog frumos nu se poate pastra confidentialitatea m-a sunta cineva si mi-a zis ca m-a gasit pe google cu tot ce am postat mai devreme va multumesc sper ... (vezi toată discuția)
Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)