avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... aoleo! nu se poate pastra confidentialitatea
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

aoleo! nu se poate pastra confidentialitatea

va rog frumos nu se poate pastra confidentialitatea
m-a sunta cineva si mi-a zis ca m-a gasit pe google cu tot ce am postat mai devreme
va multumesc sper sa nu vada seful meu
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 02:48, 16 Aprilie 2010
Iti este sef si in timpul liber? Aveti libertate de exprimare, nu ati auzit de ea?
Accesati optiunea editare mesaj si stergeti toate identitatile persoanelor fizice/juridice din textul postat, apoi repostati mesajul tastand "Publica mesaj".
Nu, pe Google nu exista confidentialitate. Dati cautare pe Google pe un ID al vreunui prieten din lista Dv. de messenger si o sa descoperiti pe unde a postat....:)

Asta e! Daca vrem sa stim de toate, trebuie sa ne si asumam sa fim descoperiti. Google e aproape imbatabil.
liviana_84 a scris:

va rog frumos nu se poate pastra confidentialitatea
m-a sunta cineva si mi-a zis ca m-a gasit pe google cu tot ce am postat mai devreme
va multumesc sper sa nu vada seful meu

Imprudenta ati comis-o dv. prin publicarea numelor si denumirilor, care nu ajuta la nimic, ba chiar sunt si incalcari ale regulilor de postare mesaje in forum.
Reeditati mesajul asa cum ati fost sfatuita(eventual corectate).Forum-ul este public iar masurile de confidentialitate apartin user-ilor.
Nu a comis nicio imprudenta .. din mesajele postate nu reiese nicio denumire sau nume de persoana juridica sau persoana fizica mentionate in mesaje.

Alte discuții în legătură

Cont sters faq faq as dori sa aflu ce trebuie facut pentru ca toate postarile facute de mine pe acest site sa nu mai apara la un simplu \\"search\\" pe google. mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Cum acționez în instanță pe cineva care mi-a expus istoricul medical în public? ContSters470142 ContSters470142 Va salut cu stima!!:) Ma adresez dvoastra in urmatoarea speta: -dupa un post al meu pe un forum de discutii generalist, am ajuns la un conflict de idei si ... (vezi toată discuția)
Legalitate publicare continut e-mail Stefan021 Stefan021 +++ Sunt cetatean strain (imi cer scuze pentru greseli din punctul de vedere gramatical) +++ Buna ziua Am avut un schimb de replici prin email (in ... (vezi toată discuția)