avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii cont sters
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

cont sters

as dori sa aflu ce trebuie facut pentru ca toate postarile facute de mine pe acest site sa nu mai apara la un simplu "search" pe google.
mentionez ca am sters si contul la sugestia unui consilier, fara niciun rezultat.
multumesc
Cel mai recent răspuns: faq , utilizator 22:34, 21 Septembrie 2014
Cred ca v-ati sters celalalt cont si ati deschis unul nou .
www.avocatnet.ro/content/for...
nu cred ca am fost inteleasa, am sters celalalt cont la sugestia unui consilier crezand ca din acel moment toate postarile mele vor fi sterse, va,zand ca dupa aceasta actiune tot erau publice, am facut un cont nou cu un alt nickname , cu o alta adresa de mail, doar pt a mai pune intrebari moderatorilor si a vedea ce se mai poate face. Sincer, nu doresc sa stie toata lumea unele aspecte ale vietii mele private, din pacate s-a intamplat si asa am descoperit din gura altora lucruri pe care eu le consideram foarte personale.
multumesc, in continuare astept un raspuns avizat
Am inteles destul de bine ce ati intrebat ... alta solutie data decat cea pe celalalt topic deschis de dvs, nu cred ca mai exista.
Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
foarte rau asa, deoarece iti pui linistit viata pe tapet aici cu dorinta sa afli unele raspunsuri, in schimb descoperi ca oricine are acces la informatiile postate de tine cu un simplu click, nu este deloc ok
Trebuie sa intelegeti ca sunteti pe un forum- public, dvs nu ati intrebat in particular pe cineva, pt a avea pretentii de confidentialitate, ci ati postat public ce ati dorit si ati bifat si ca sunteti de acord cu regulamentul forumului pe care cred ca nici nu l-ati citit. Ati fi aflat ca :

De asemenea, pentru coeziunea discutiilor, odata cu scrierea unui mesaj in forum ne transmiteti si noua, ca drept neexclusiv si nelimitat in timp de autor, dreptul de a publica, republica si mentine mesajul in Forum si in orice alte produse Avocatnet.ro, cata vreme acestea exista. Fara aceasta regula, munca consultantilor adunati aici ar fi in zadar, iar raspunsurile pe care le primiti nu ar mai veni cu aceeasi frecventa. In plus, Avocatnet.ro poate integra aceste mesaje in produsele sale destinate publicului, fara a fi nevoie pentru aceasta de o aprobare speciala din partea dumneavoastra.


Vreti sa modificati anumite informatii- va puteti adresa unui moderator al sectiunii respective cu rugamintea sa va editeze ce doriti sa scoateti din mesaj.. o informatie care leaga acel mesaj de persoana dvs.
Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2014
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Reclamatie dddianaddd dddianaddd cum pot adresa o reclamatie echipei acestui site ? Unde e rubrica de CONTACT ? Ce site prost facut (vezi toată discuția)
Limitare editare in timp - 24 de ore Alin Popescu Alin Popescu Incepand de astazi, editarea mesajelor postate in forumul Avocatnet.ro se poate face doar timp de 24 de ore de la momentul postarii mesajului. Atunci cand ... (vezi toată discuția)