avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii cont sters
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

cont sters

as dori sa aflu ce trebuie facut pentru ca toate postarile facute de mine pe acest site sa nu mai apara la un simplu "search" pe google.
mentionez ca am sters si contul la sugestia unui consilier, fara niciun rezultat.
multumesc
Cel mai recent răspuns: faq , utilizator 22:34, 21 Septembrie 2014
nu sunteti in pielea mea si nu cred ca realizati ce inseamna o simpla citire pe google a ceea ce am postat aici ce a degenerat din asta.. am pretentii de confidentialitate la fel ca oricine, nu este un site oarecare , este un site in care iti expui uneori cele mai intime probleme,etc in vederea unei solutii , nu ma deranja sa mi se vada postarile in cadrul forumului avocat.net dar ma deranjeaza sa le vad pe google, oricine care cunoaste cat de cat nickname meu la o simpla cautare vede absolut tot, sunt siteuri cu muult mai putine pretentii care au tot felul de protectii in care utilizatorii se simt protejati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie dddianaddd dddianaddd cum pot adresa o reclamatie echipei acestui site ? Unde e rubrica de CONTACT ? Ce site prost facut (vezi toată discuția)
Limitare editare in timp - 24 de ore Alin Popescu Alin Popescu Incepand de astazi, editarea mesajelor postate in forumul Avocatnet.ro se poate face doar timp de 24 de ore de la momentul postarii mesajului. Atunci cand ... (vezi toată discuția)