avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... am handicap accentuat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

am handicap accentuat

pot inscrie o masina pe numele meu ne avand handicap locomotor? nu am carnet depind de fiul meu cu transportul si este trecut ca insotitor.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:02, 17 August 2011
Daca dv. sunteti proprietarul, da.
Fiul poate fi trecut in certificatul de inmatriculare, ca a doua persoana ce poate folosi vehiculul în virtutea unui drept legal - altul decât dreptul de proprietate, proprietarul va menţiona explicit solicitarea în cerere, indicând şi datele acestei persoane (pe a doua fisa de înmatriculare);in baza art. 7 lit. a din Ordinul MAI nr. 1501/2006. Daca are calitatea de insotitor, beneficiaza de aceleasi facilitati ca si dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot inscrie o masina pe numele unei persoane cu handicap? carmenspata carmenspata eu locuiesc in spania si am o masina inmatriculata pe numele meu,si as vrea sa stiu daca o pot inmatricula in romania,sau donatie pe numele fiicei mele,ia ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap ralucaluca ralucaluca intrebarea mea este cum as putea inmatricula masina in romania, avand in vedere ca fiul meu minar are handicap grav. daca ar putea cineva sa ma sfatuiasca in ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap grad 2, surdo-mut, doresc sa inmatriculez o masina, exista posibilitatea de a fi scutita de taxe? Diana12344 Diana12344 Persoana cu handicap grad 2, surdo-mut, doresc sa inmatriculez o masina, exista posibilitatea de a fi scutita de taxe? Doresc sa aflu ce facilitati am. (vezi toată discuția)