avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 112

tot incerc sa trimit D112 si site-ul e-guvernare.ro nu merge. ma ajuta cineva? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:03, 17 August 2011
Daca site-ul nu functioneaza, noi cum am putea sa va ajutam?
vroiam sa stiu daca a mai intampinat cineva aceeasi problema....
Va rog sa postati intrebarea Dvs. aici, subiectul este mai urmarit si poate aveti norocul ca unul din colegii mei sa se fi confruntat cu aceasta problema in cursul zilei de azi.:)

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D101 si situatii financiare anuale Herra_ Herra_ 1. Nu stiu unde (pe ce site) pot sa depun D101. Pe e-guvernare exista precizarea \"declaratia 101 nu se depune aici\". Am incercat pe anaf.ro . Imi da mesaj ... (vezi toată discuția)
Probleme cu site-ul? ContSters220718 ContSters220718 in ultimele 4-5 zile,incercand sa raspund diverselor solicitari ,mesajele mele nu apar la pe site se mai intampla si altor persoane? (vezi toată discuția)
Bibliografie examen limba englezã, domeniul juridic Mihai555 Mihai555 Buna ziua, poate cineva sa imi dea o bibliografie pentru pregatire in vederea examenului de traducator stiinte juridice EN la CPPC? astept pe adresa de mail ... (vezi toată discuția)