avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Putina atitudine in fata lipsei de etica profesionala ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Putina atitudine in fata lipsei de etica profesionala si lipsei de profesionalism

Buna,


As dori sa stiu care sunt sansele de castig daca se da in judecata un medic care a pus un diagnostic gresit (cancer pe col uterin)...este in primul rand posibil asa ceva?. Nu doresc pagube materiale....doar eliminarea pentru o perioada a medicului din sistemul medical. In felul acesta ar putea invata ce inseamna etica profesionala si in acelasi timp ar putea avea timp sa mai studieze :)
Cel mai recent răspuns: mieluu , utilizator 14:59, 18 August 2011
trebuie facute mai intai plangeri la colegiul medicilor din judetul unde medicul profeseaza si apoi la colegiul medicilor din Romania. ulterior puteti promova actiune in instanta pt acordarea de daune morale.
Incercati la Colegiul Medicilor, mai intai...
Nu este de facut asa ceva.....sa vedeti sanse de castg!Sesizati direct Colegiul Medicilor de la judet!Il vor pune la....sanctiuni!#-o
Multumesc pentru raspunsuri. Cea mai buna varianta e intr-adevar o sesizare la Colegiul Medicilor.
acest diagnostic nu este pus oricum.banuiesc ca l-a pus in urma unor investigatii si nu doar la ochi(mina).
ginditi-va ca un medic se poate apara,are cum.
a doua parere ati cerut?fiindca asta recomanda orice medic sanatos.sau reluarea investigatiilor.si apoi spunem de cancer.
in plus la cancerul de care ati amintit exista un protocol de luare in evidenta,se intervine chirurgical,radioterapie,etc.si exista niste stadii.
va precizat stadiul leziunilor?pot fi precanceroase si se intra intr-un protocol.

Slava Domnului ca sinteti bine.pina la urma e important.

Alte discuții în legătură

Malpraxis arabella2112 arabella2112 Am 31 ani si am fost internata pentru \"tumora pelvina dura\" care se presupunea a fi fibrom si in timpul investigatiilor medicale din spital s/a descoperit ... (vezi toată discuția)
E eroare medicala sau...? am fost la upu iar medicul mi-a făcut ... Cornely Cornely E eroare medicala sau...? Am fost la UPU iar medicul mi-a făcut 2 investigatii care conform protocolului presupuneau efectuarea inițială a unei anestezii ... (vezi toată discuția)
Malpraxis machiavelli machiavelli Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Tatal meu a fost timp de 10 ani pensionat pe caz de boala (TBC), decizie revizuibila (anual trebuia sa fie ... (vezi toată discuția)