As dori sa stiu care sunt sansele de castig daca se da in judecata un medic care a pus un diagnostic gresit (cancer pe col uterin)...este in primul rand posibil asa ceva?. Nu doresc pagube materiale....doar eliminarea pentru o perioada a medicului din sistemul medical. In felul acesta ar putea invata ce inseamna etica profesionala si in acelasi timp ar putea avea timp sa mai studieze :)
trebuie facute mai intai plangeri la colegiul medicilor din judetul unde medicul profeseaza si apoi la colegiul medicilor din Romania. ulterior puteti promova actiune in instanta pt acordarea de daune morale.
acest diagnostic nu este pus oricum.banuiesc ca l-a pus in urma unor investigatii si nu doar la ochi(mina).
ginditi-va ca un medic se poate apara,are cum.
a doua parere ati cerut?fiindca asta recomanda orice medic sanatos.sau reluarea investigatiilor.si apoi spunem de cancer.
in plus la cancerul de care ati amintit exista un protocol de luare in evidenta,se intervine chirurgical,radioterapie,etc.si exista niste stadii.
va precizat stadiul leziunilor?pot fi precanceroase si se intra intr-un protocol.
Slava Domnului ca sinteti bine.pina la urma e important.
Malpraxis
arabella2112
Am 31 ani si am fost internata pentru \"tumora pelvina dura\" care se presupunea a fi fibrom si in timpul investigatiilor medicale din spital s/a descoperit ... (vezi toată discuția)
Malpraxis
machiavelli
Buna ziua.
Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Tatal meu a fost timp de 10 ani pensionat pe caz de boala (TBC), decizie revizuibila (anual trebuia sa fie ... (vezi toată discuția)