avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Diploma de psiholog obtinuta in Germania este ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Diploma de psiholog obtinuta in Germania este recunoscuta in Romania?

Buna ziua,

As dori sa stiu daca o persoana care a obtinut diploma de psiholog in Germania poate practica meseria in Romania ( PFA sau II)?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 12:18, 18 August 2011
Puteti, dar trebuie sa va fie echivalate studiile. Pentru aceasta, va adresati Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor. Mai multe informatii aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare licenta si master in germania Victor_ro Victor_ro Buna ziua! Am rugamintea sa-mi raspundeti la o intrebare. Vreau sa plec la munca in Stuttgart si sa echivalez acolo diplomele de studiu in domeniul ... (vezi toată discuția)
Echivalare de studii banualex banualex Sunt de 7 luni in Germania,detin o diploma de sora de ingrijire de Cruce Rosie,durata de studii 2ani,as dori sa stiu carui forum ma pot adresa aici ptr ... (vezi toată discuția)
Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)