avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... utilizare brevet fara plata drepturilor de autor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

utilizare brevet fara plata drepturilor de autor

o societate utilizeaza brevetul de inventie de 6 ani, fara plata drepturilor de autor; beneficiile utilizarii brevetului se reflecta în creseterea productiei, a randamentului, deci a cifrei de afaceri. conducerea refuza plata drepturilor de autor justificând "ca ar fi mers si fara modificarile tehnice cnform brevetului" dara continua sa utilizeze acele modificari. cum intervin legal?

Alte discuții în legătură

Clauza cu privire la drepturile de proprietate intelectuala Octagonic Octagonic Stimati domni, doamne, Vin spre voi, deoarece am intampinat o mica problema pe care momentan nu stiu cum sa o rezolv. In procesul de formulare a unei ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa brevetez inventii din cauza modificari taxelor aaee aaee Adrian din Lugoj : http://inventiiaea.piczo.com As dorii sa stiu unde se depune si ce taxe trebuie sa platesc pentru a deschide o actiune de recunoastere ca ... (vezi toată discuția)
Aparat de facut bani jfkus jfkus Ma numesc Gabriel Pascu si sunt inginer fizician. La OSIM este in curs de brevetare o inventie al carei obiect se refera la domeniul Dvs. de activitate. ... (vezi toată discuția)