avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Eliberare card tahograf furat/pierdut /distrus
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Eliberare card tahograf furat/pierdut /distrus

Buna ziua!
Am o intrebare legata de titlu postului, adica as dori sa stiu daca s-a modificat ceva in prevederile "ordinului116 din 30 ianuarie 2006".
Am depus documentle pentru eliberarea unui nou card tahografic in caz de furt, cu toate actele doveditoare. Desi sus numitul ordin da un termen de inlocuire de 5 zile, totusi ARR nu a eliberat noul card nici dupa 7 zile lucratoare. Mai mult de atat mi-au spus ca termenul de eliberare e de 30 zile.
Cu respect,

Alte discuții în legătură

Neconcordante serii permis cu card tahograf si atestat cosas43 cosas43 daca schimb prmisul de conducere trebuie neaparat schimbate si cardul tahograf/certificat de pregatire profesionala(atestat) deoarece nu mai corespunde seria ... (vezi toată discuția)
Cartela tahograf alexandruteutisan alexandruteutisan Am depus pe data de 15.09.2011 dosaru + taxa de eliberare a cardului tahograf , pina aici toate sat in regula , cu toate ca ARR nu primeste taxa prin ... (vezi toată discuția)
Problema legata de a.r.r. vlaika ionela florina vlaika ionela florina Buna ziua. Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca exista Ordin al Ministrului Tranporturilor emis pentru aprobarea normelor tehnice privind eliberarea, ... (vezi toată discuția)