Am depus pe data de 15.09.2011 dosaru + taxa de eliberare a cardului tahograf , pina aici toate sat in regula , cu toate ca ARR nu primeste taxa prin Trezorerie , doar prin mandat postal , deci , taxa la taxa toate pe bani tai . In saitu ARR cartele tahograf iti da toate detalile si este specificat " cartela tahograf se elibereaza in 15 zile de la data depuneri dosarului la agentia ARR " Au trecut 33 de zile si sint cu bani loati si fara cartela tahograf . Iau zilnic legatura cu agentia ARR unde am depus dosaru , si primesc aceles raspuns " Nu a venit , incercati maine " Eu trebue sa parasesc tara si am nevoie de aceasta cartela tahograf la locu de munca in afara tari, Daca ma prezint fara ia nu mai pot lucra ,Angajatoru mi-a trimes pana si biletu de avion pri Email cu data plecari 22.10.2011 . De la agentia ARR unde am depus dosaru a-m fost sfatuit sa deleg pe cineva sa-mi ridice cartela , si eu in aparatu tahograf voi pute baga inputernicirea notariala ca sa pot lucra ? Sau sa deleg pe cineva sa ma reprezinte in instanta pentru recuperarea daunelor provocate de nepasarea celor de la ARR care trebuiau sa-mi elibereze acea cartela . Eu acum sint acum si cu bani luati pentru ; TAXA ELIBERARE CARTELA TAHOGRAF , TAXA PENTRU EXPEDIEREA TAXEI DE ELIBERARE A CARTELEI TAHOGRAF , TELEFOANE DRUMURI LA AGENTIA ARR , urmeaza , TAXA INPUTERNICIRE NOTARIALA DE RIDICARE A CARTELEI de unde , de la POSTA sau de la ARR ( uni o primesc la posta , alti o ridica de la ARR) urmeaza TAXA DE EXPEDIERE A UNUI ACT IN STRAINATATE care nici aia nu este denegrijat , plus ca va veni prea tarziu . Am scris Email pe saitu lor la rubrica PETITI , dar tot aceias icnoranta din partea lor . As trimete pe saitu Ministerului de transport unde este subordonat ARR ,dar nu stiu unde? Ce ma sfatuiti sa fac in cazul meu , efectiv , ma simt ca am ajuns bataia de joc a unor inconpetenti de la ARR care ati cer taxe dupa care te duc cu presu MAI VINO SI MAINE . Va multumesc pentru rabdarea de care ati dat dovada , citind mesaju si astept sfaturi din parte dumneavoastra . va multumesc inca o data .