avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cartela tahograf
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cartela tahograf

Am depus pe data de 15.09.2011 dosaru + taxa de eliberare a cardului tahograf , pina aici toate sat in regula , cu toate ca ARR nu primeste taxa prin Trezorerie , doar prin mandat postal , deci , taxa la taxa toate pe bani tai . In saitu ARR cartele tahograf iti da toate detalile si este specificat " cartela tahograf se elibereaza in 15 zile de la data depuneri dosarului la agentia ARR " Au trecut 33 de zile si sint cu bani loati si fara cartela tahograf . Iau zilnic legatura cu agentia ARR unde am depus dosaru , si primesc aceles raspuns " Nu a venit , incercati maine " Eu trebue sa parasesc tara si am nevoie de aceasta cartela tahograf la locu de munca in afara tari, Daca ma prezint fara ia nu mai pot lucra ,Angajatoru mi-a trimes pana si biletu de avion pri Email cu data plecari 22.10.2011 . De la agentia ARR unde am depus dosaru a-m fost sfatuit sa deleg pe cineva sa-mi ridice cartela , si eu in aparatu tahograf voi pute baga inputernicirea notariala ca sa pot lucra ? Sau sa deleg pe cineva sa ma reprezinte in instanta pentru recuperarea daunelor provocate de nepasarea celor de la ARR care trebuiau sa-mi elibereze acea cartela . Eu acum sint acum si cu bani luati pentru ; TAXA ELIBERARE CARTELA TAHOGRAF , TAXA PENTRU EXPEDIEREA TAXEI DE ELIBERARE A CARTELEI TAHOGRAF , TELEFOANE DRUMURI LA AGENTIA ARR , urmeaza , TAXA INPUTERNICIRE NOTARIALA DE RIDICARE A CARTELEI de unde , de la POSTA sau de la ARR ( uni o primesc la posta , alti o ridica de la ARR) urmeaza TAXA DE EXPEDIERE A UNUI ACT IN STRAINATATE care nici aia nu este denegrijat , plus ca va veni prea tarziu . Am scris Email pe saitu lor la rubrica PETITI , dar tot aceias icnoranta din partea lor . As trimete pe saitu Ministerului de transport unde este subordonat ARR ,dar nu stiu unde? Ce ma sfatuiti sa fac in cazul meu , efectiv , ma simt ca am ajuns bataia de joc a unor inconpetenti de la ARR care ati cer taxe dupa care te duc cu presu MAI VINO SI MAINE . Va multumesc pentru rabdarea de care ati dat dovada , citind mesaju si astept sfaturi din parte dumneavoastra . va multumesc inca o data .

Alte discuții în legătură

Ems posta romana: neglijenta in serviciu yanoda yanoda Buna ziua! In data de 04.12.2013 a fost expediat din tara in strainatate plicul ce continea diploma mea de master+foaia matricola in original, traduse si ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru certificatul digital stanciuoana stanciuoana buna ziua pentru noul mod de a transmite decl. 112, adica on line cu semnatura electronica, iti trebuie un certificat digital.In cazul unui adminstrator la o ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)