avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile tineri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile tineri

- ma intereseaza care sunt pasii de urmat ptr obtinerea fondurilor europene ptr tineri intreprinzatori. Am deja firma, am domeniul de activitate, in curand deschid si activitatea. Suntem 2 in frima pana in 30 de ani si nu am mai fost asociati sau actionari.
- vreau sa fac o alta firma fara tva pana in 35000 ptr ca acum avem cu tva ,ca asa a decis avocata fara sa ne intrebe, si intre ele sa fac un contract de comodat, fara a inchide prima firma. intrebarea este daca calitatea de asociat la prima firma va impiedica obtinerea acostor fonduri
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 22:41, 18 August 2011
Daca prima firma nu este o SRL-D, adica debutant, nu mai poti faci o SRL-D pentru accesa acestor fonduri. Puteti sa va informati bine aici: [ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
Alvaro Liniers, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru tineri 2011 Ing3ras Ing3ras In cazul in care \"am\" o firma cu un prieten, imi mai pot face inca o firma prin programul \"Fonduri europene pentru tineri 2011 \" ? Sau cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru plantatie zmeura cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa accesez fonduri europene nerambursabile pentru plantatie de zmeura pe o suprafata de un hectar. Ce masura/ program ar fi potrivit si ... (vezi toată discuția)
Infintare srl pentru servicii, neplatitor de tva. An.Dumi An.Dumi Buna seara, as dori sa va intreb, in cazul in care doresc sa imi infintez un SRL pentru prestari servicii, neplatitor de TVA, stiti cumva cat ar costa si ... (vezi toată discuția)