Buna ziua,
sunt angajat la o companie, a carei activitatea presupune si lucrul in weekend. desi nu este mentionat in contractul individual (acolo este trecut 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana) si nici in roi (tot 8 ore pe zi, dar 40 pe saptamana), programul meu de lucru efectiv este - conform condicii de prezenta si a pontajelor lunare de luni pana vineri 6 ore , si, o data la 2 saptamani sambata 11 ore si duminica 9 ore.
Am solicitata angajatorului ca pentru munca prestata in timpul saptamanii sa fiu platit fractionar iar orele lucrate in timpul weekendurilor sa fie platite cu un spor de 100%, insa am fost refuzat pe maotiv ca, odata la 2 saptamani, daca tragem linie, ies fix 80 de ore cate ar fi trebuit. Despre 2 zile consecutive libere pe saptamana nu poate fi vorba... si nici de vre-un spor in compensare pentru acest program de 12 zile lucrate cu 2 libere. Unitatea este una de productie, cu lucrul in ture. Spuneti-mi ce sanse am daca dau in judecata angajatorul, si, dat fiind ca situatia este destul de veche, pe ce perioada in urma pot solicita despagubirile aferente. (exista vre-un termen de prescriptie?)
Multumesc
Durata muncii
Dorina87
Buna seara! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:
un magazin nou infiintat vrea sa angajeze in ture dupa cum urmeaza:
schimbul I de la ora 8.00-14.00 ... (vezi toată discuția)
Ajutor si lamurire
elaida
Buna ziua,lucrez la o firma privata si as avea o intrebare la care va rog sa-mi raspunde-ti. cum ar trebui sa fie pontate si platite zilele de weekend in care ... (vezi toată discuția)