avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... gratar in curtea blocului !!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

gratar in curtea blocului !!!

Este legal sa se faca gratar in curtea blocului?
La noi in curtea blocului , cativa vecini printre care si administratorul, au montat un gratar in spatiul amenajat ptr tomberoane gunoi si aproape saptamanal fac gratare fara sa anunte nimic, iar noi fraierii care avem rufele la uscat tre sa le spalam din nou de la fum si miros.Au fost doua spatii ptr gunoi unu este cu tomberoane si unul locul lor privat unde fac gratare , stau la bere chefuri. acum au inceput sa -i faca acoperis un fel de (tarc acoperit). Blocurile sunt construite pe teren privat nu al primariei, exista vreo lege ceva ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:59, 21 August 2011
Sesikzati protectia mediului si primaria
Chiar daca amenajarea este situata pe teren privat ,se supune normelor in vigoare
Sesizati oficial ISU=pompieri,care va dispune amenda si dezafectarea amenajarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratar tescan elena tescan elena Buna ziua, locuiesc intr-un cartier rezidential la parterul unui bloc. Am cumparat apartamentul impreuna cu o gradina de cca 80 de metrii patrati cu latime de ... (vezi toată discuția)
Sunt reguli de construire a unui gratar daca locuiesc la duplex? 10032020 10032020 Buna seara, locuiesc la un duplex de 2 ani de zile si am urmatoarea situatie: - gratarul vecinului este construit din beton langa gardul de hotar si destul ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc in curte proprietate privata. buna ziua. va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! locuiesc ... Codrinvld Codrinvld Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! Locuiesc intr-un complex rezidential de blocuri insiruite, intr-un bloc parter+ 2 etaje. Apartamentele ... (vezi toată discuția)