avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa pentru serviciul public de Radiodifuziune?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa pentru serviciul public de Radiodifuziune?

Buna ziua.
Bineanteles ca am primit si eu acea factura emisa de SRR numai ca nu stiu ce ar trebui sa fac intrucat nu m-am regasit cu problema mea si in alte discutii.
Am o mica firma cu sediul social in apartament, eu sunt singura angajata si activitatea mea consta in vanzarea anumitor produse intr-un stand inchiriat intr-un spatiu public, unde nu am nici curent electric si nici nu ascult radio.
Chiar trebuie si eu sa platesc acea factura?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 20:56, 24 August 2008
Foarte interesant vi s-a emis o factura?Cine a semnat de primire?In baza caror servicii oferite s-a emis factura?Ce valoare are factura?Sa inteleg ca aveti receptorul inregistrat pe firma?Sau nici macar nu aveti radio?Cred ca este un mare ABUZ si va propun sa ne infiintam o asociatie a celor care sint obligati sa plateasca dublu pentru niste servicii si sa actionam in instanta sa se opreasca odata aceste abuzuri.Cit priveste televizorul nu platiti abonamentul la cablu?
Rog pe stimatii avocati sa-mi raspunda la aceste intrebari.Conform cu legile in viguoare nu cred ca platile duble sint si legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv pt. persoane fizice. ion08 ion08 Buna ziua ! Doresc sa stiu o modalitate de a nu mai plati taxa radio-tv pe factura de energie electrica, in conditiile in care eu am un contract la ... (vezi toată discuția)
Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)