avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Acte necesare recuperarii taxei de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Acte necesare recuperarii taxei de prima inmatriculare

Care sunt actele necesare recuperarii taxei de prima inmatriculare? ... este vorba despre o masina achizitionata in 2009 ..euro 4.
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 07:41, 22 August 2011
va sunt necesare actul/actele de provenienta din UE a autoturismului, (factura, CVC, chitanta de plata), actul de proprietate, chitanta de achitare a taxei de poluare si dovada ca ati facut demersul prealabil la ANAF pentru restituirea taxei..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2011 cip_alba cip_alba Buna, As dori sa imi spuneti care este procedura de recuperare a taxei de poluare pe care am platit-o in 6 iulie 2011 pentru autoturismul achizitionat din ... (vezi toată discuția)
Restituirea taxei de prima inmatriculare bitza65 bitza65 Am achizitionat o masina,in leasing, in 2008, achitata anticipat in 2009. Nu mai am prima factura, in care era precizata si valoarea taxei de prima ... (vezi toată discuția)