avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... este posibila dubla rezidenta?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

este posibila dubla rezidenta?

Un cetatean indian se casatoreste cu o romanca. Ambii soti au rezidenta obtinuta in Italia. Locuiesc, muncesc in italia. Au si un copil impreuna. Poate cetateanul indian sa obtina si rezidenta in Romania, in baza acestei casatorii? Este posibil sa aiba dubla rezidenta? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Obtinerea cartii de identitate in romania manuelle manuelle Buna ziua. Va prezint urmatoarea speta: un cetatean indian se casatoreste in Romania cu un cetatean roman. In urma acestei casatorii poate cetateanul indian ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean indian cu acte de rezidenta in italia Octavialuiza Octavialuiza Buna seara.Va rog sa ma ajutati , ce acte sunt necesare pentru casatorie civila dintre o romanca si un cetatean indian cu acte de rezidenta in Italia. ... (vezi toată discuția)
Cetățenie română pentru soțul indian Singh Singh Buna seara. Am și eu nevoie de o informație. Eu sant româncă, soțul indian. Suntem căsătoriți de 9 ani. Ambii suntem stabiliți în italia (soțul cu ... (vezi toată discuția)