avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis alcoolemie 0.30 in sange
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis alcoolemie 0.30 in sange

Buna Ziua,
1.In urma cu 30 de zile mi-a fost suspendat permisul pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Mi-a iesit 0.13 in fiola si am cerut sa merg la spital pt recoltarea de probe in speranta ca poate scap.
2.Tin sa precizez ca abia pe data de 15 septembrie fac un an de permis deci sunt incepator.
3. In ultimele 6 luni am mai avut o suspendare de o luna pentru depasire pe linie continua.
4. Am primit de la Inspectorat o hartie cum ca la cele 3 luni de suspendare mi se mai adauga o luna
Intrebarea mea este daca pot cere diminuarea pedepsei , retestarea.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ZimZum , utilizator 14:57, 23 August 2011
nu e pedeapsa e masura!
este abuziva suspendarea pe 4 luni
Se poate cere reducerea la 3 luni, dar nu la 1 luna!!
Abuziva in ce sens? Ce as putea face impotriva acestei masuri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal furt, rutier danielmro danielmro Buna In anul 2011 mi s-a dat 1 an si 6 luni cu suspendare si 2 ani de incercare pentru furt. Cu o saptamana inainte de a mi se termina suspendarea am avut un ... (vezi toată discuția)
2.10 alcool in sange geo_host geo_host la alcoolemie de 2,10 in sange la ce sa ma astept? scap fara sa ajung dupa gratii ? nu am cazierul patat (vezi toată discuția)
Accident andreyutzu22 andreyutzu22 Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)