avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Viza de lungã ºedere pentru desfãºurarea de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Viza de lungã ºedere pentru desfãºurarea de activitãþi comerciale

Buna ziua
Am si eu o intrebare la ce fel de asociati straini se referaurmatorul articol
"Acest tip de viză se acordă, pe baza avizului Agenţiei Române pentru Investiţii Străine, străinilor care sunt acţionari ori asociaţi, cu atribuţii de conducere sau de administrare, ai unor societăţi comerciale, persoane juridice române. "pentru ca societatea la care fac eu referire are 2 actionari straini :unul este o presoana fizica cu dubla cetatenie turca si franceza iar celalat actionar este persoana juridica turca .Persoana fizica este si administrator al firmei .Este si cazul meu ?
Informatia am gasit-o pe mae.ro
multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni administrator la o societate comerciala, daca cumpar actiuni/ parti sociale? bombonel23 bombonel23 Buna ziua. Sunt cetatean strain, de origine turca. Doresc sa achizitionez actiuni/ parti sociale la o societate comerciala si totodata sa devin si ... (vezi toată discuția)
Societatile comerciale romanest cu asociati straini adinaelena adinaelena Buna ziua Am si eu o intrebare.Lucrez la o societate comerciala romaneasca care are doi asociati :unul este persoana fizica cu cetatenie turca si franceza ... (vezi toată discuția)